HomeNieuwsMachinesRovema verpakt tot 500 zakken per minuut met BVC 145 TwinTube

Rovema verpakt tot 500 zakken per minuut met BVC 145 TwinTube

De nieuwe BVC 145 TwinTube van Rovema zet nieuwe normen in de snelle en ruimtebesparende productie van perfect gevormde verpakkingen voor de zoetwaren- en snacksindustrie.

Met de BVC 145 TwinTube presenteert Rovema een geavanceerde oplossing voor het verpakken van zoetwaren en snacks in de kleine ruimtes. Tot 500 perfecte vlakke zakken per minuut met de baanbrekende dubbele buistechnologie van Rovema.

De continue BVC 145 TwinTube is uitgerust met de beproefde productherkenning Sense & Seal. Met een snelheid tot 250 zakken per minuut per baan worden onjuist verpakte zakken afgewezen en uit de verpakkingsmachine gevoerd. Het scannen van beide buizen gebeurt volledig onafhankelijk.

De besturingstechniek is volledig geïntegreerd in de machinebehuizing. De schakelkast is volledig uitschuifbaar en vergemakkelijkt het reinigen, onderhouden en afstellen. Volledig openslaande dubbele deuren bieden de beste toegang tot het werkgebied van de machine. Printers, etiketteermachines en metaaldetectoren zijn geïntegreerd in de machine om ruimte te besparen.

www.rovema.nl