HomeMachinesPrimair verpakkenRovema toont trends en geeft antwoord op verpakkingsvraagstukken

Rovema toont trends en geeft antwoord op verpakkingsvraagstukken

Rovema Benelux, Prins Verpakkingstechniek en DL Packaging waren dit jaar op 5, 6 en 7 april vertegenwoordigd op Empack. Deze grootste verpakkingsbeurs van de Benelux was dit jaar in een nieuwe locatie: Evenementenhal Gorinchem.

Voor het eerst presenteerden wij ons gezamenlijk. Immers; Rovema Benelux, Prins Verpakkingstechniek en DL Packaging maken onderdeel uit van de Rovema Groep. Op stand C132 kon u onze verpakkingsspecialisten ontmoeten, die allen een passie hebben voor het ontwikkelen en bouwen van toekomstbestendige verpakkingsmachines en -systemen die voldoen aan de complexe eisen van een moderne circulaire economie.

Met ons wereldwijde netwerk staan wij al tientallen jaren voor u klaar om u te ondersteunen. Wij blijven dit doen gedurende de gehele levensduur van uw verpakkingsmachine. Zo bieden wij verschillende retrofits en aanpassingen aan voor bestaande machines om te voldoen aan de nieuwe verpakkingseisen, bijvoorbeeld papiermaterialen.

Behalve dat u nader met ons kon kennismaken en uw verpakkingsuitdagingen met onze specialisten kon bespreken, hadden wij tevens enkele machines om te demonstreren. We hadden een nieuwe DLPACK 260 inclusief nieuwe ROVEMA SDX poederdosering op de stand staan. En een nieuwwaardig gereviseerde (retrofit) ROVEMA VPX 250 inclusief een nieuwe ROVEMA SDX poederdosering.

www.rovema.com