HomeMachinesPrimair verpakkenRovema laat relaties online kennismaken met duurzaam verpakken

Rovema laat relaties online kennismaken met duurzaam verpakken

Rovema had voor Interpack 2020 een deel van haar uitgebreide productassortiment willen tonen. “De nadruk zou dit keer liggen op machines die zijn voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Voorbeelden van duurzame verpakking, flexibiliteit en investeringsbetrouwbaarheid van Rovema-machines zouden worden getoond”, aldus directeur Christel Geerts van Rovema Benelux.

Aanpassing en modificatie van bestaande machines om het gebruik van recyclebare verpakkingsmaterialen mogelijk te maken, is voor de meeste klanten een belangrijk aandachtspunt. “Het Rovema Life Cycle Service-team en onze internationale collega’s helpen u hierbij graag en staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.”

Rovema had voor Interpack 2020 een uitgebreide brochure samengesteld. “Deze is qua informatievoorziening uiteraard nog wel actueel en bieden we u graag aan. Hierin vindt u informatie over de verschillende Rovema-verpakkingsoplossingen, zodat u kennis kunt maken met de vele mogelijkheden van duurzaam verpakken met behulp van de Rovema-verpakkingsmachines.”

Download brochure