Home Machines Primair verpakken Rovema kijkt in whitepaper naar toekomst van verpakken met papier

Rovema kijkt in whitepaper naar toekomst van verpakken met papier

Rovema kijkt naar de toekomst. Dat betekent heel zorgvuldig omgaan met de beschikbare middelen en daarbij het milieu beschermen. Economische duurzaamheid met onze producten is mogelijk door het gebruik van onze innovatieve technologieën. Deze technologieën stellen ons in staat om hernieuwbare verpakkingsmaterialen te gebruiken, het energieverbruik te verminderen en het verpakkingsvolume te optimaliseren.

Met een geoptimaliseerd pakketontwerp voor transport, kan de CO2-uitstoot achteraf worden verminderd. De productkwaliteit moet worden beschermd, vooral voor bederfelijke waren en babyvoeding. Duurzaamheid en veiligheid is onze eerste prioriteit. Het handhaven van een hoge kwaliteit na productie, gecombineerd met moderne en efficiënte verpakkingsprocessen, vermindert productieverliezen drastisch en bespaart verpakkingsmateriaal.

Het gratis whitepaper ‘Verpakken met papier' behandelt veel gestelde vragen, waaronder:

  • Duurzame definities inclusief biologisch afbreekbaar en composteerbaar
  • Overwegingen bij papieren verpakkingen
  • VFFS-machines achteraf inbouwen om papier te laten draaien
  • Succesverhalen over schapverpakkingen

Fabrikanten moeten de veranderende realiteit van de productie afwegen tegen de veranderende verwachtingen van de consument, en papieren verpakkingen kunnen daarbij helpen.

Dankzij dit whitepaper ‘Verpakken met papier' krijgt u antwoorden op de vele vragen die er zijn bij het maken van keuzes over het toekomstbestendige verpakkingsmateriaal.

Download whitepaper