HomeNieuwsBedrijven en personenRovema installeert twintigste machine bij Universal Flexible Packaging

Rovema installeert twintigste machine bij Universal Flexible Packaging

De Britse vestiging van Rovema heeft een mijlpaal bereikt met de installatie van een twintigste verpakkingsmachine bij Universal Flexible Packaging in Leicester. Al vele jaren werkt Rovema samen met Universal Flexible Packaging en voor Rovema bewijst deze levering wederom de kwaliteit en klantenservice die zij biedt. Ook heeft Rovema alle verpakkingsmachines geleverd aan Savory & Sweet, producent van popcorn en gezonde snacks.

De verticale vorm-, vul- en sluitmachine BVC 260 van Rovema is uiterst populair onder fabrikanten vanwege haar flexibiliteit. Eén van de machines die meer dan zestien jaar geleden is geïnstalleerd in de fabriek van Universal Flexible Packaging draait nog steeds op volle toeren. Een dergelijke lange levensduur wordt mede mogelijk gemaakt door de uitstekende service van Rovema. Zo heeft de Britse vestiging van Rovema vijf fulltime ingenieurs in dienst die zich volledig richten op klantondersteuning en het draaiende houden van het machinepark.

Tinku Durrani, Managing Director van Universal Flexible Packaging en CEO van Savory & Sweet vertelt: “Wij zijn verheugd met de levering van onze twintigste verpakkingsmachine van Rovema. Voor ons is dit een duidelijk signaal van hoe blij we zijn met de brede waaier aan zakstijlen die wij met deze machine kunnen produceren.”

Graham Hughes, Managing Director bij Rovema UK, vult aan: “We hebben een uitstekende relatie met Universal Flexible Packaging sinds haar oprichting 21 jaar geleden en we zijn verheugd om nu ook te mogen samenwerken met Savory & Sweet. De levering van deze twintigste verpakkingsmachine is voor ons een prachtige mijlpaal.”

Kijk voor meer informatie op www.rovema.nl.