Home Nieuws Machines Rovema ervaart veel belangstelling voor Standup Pouches

Rovema ervaart veel belangstelling voor Standup Pouches

Rovema ervaart veel belangstelling voor Standup Pouches voor snoepproducten. De Hershey Company heeft Rovema namelijk de Supplier Excellence Award for Innovation toegekend.

De prijs werd toegekend op de jaarlijkse Supplier Summit van Hershey en erkende Rovema's inspanningen ter ondersteuning van het initiatief van het snoepbedrijf, om zogenaamde ‘Doy Type Standup Pouches' (SUP's) te introduceren voor een aantal van zijn snoepproducten.

Naast de machines en expertise van Rovema die hielpen bij het ontwikkelen en produceren van innovatieve zakstijlen, waardeerde het projectteam van Hershey ook Rovema's mogelijkheid om in korte tijd meerdere machines te leveren en zijn toewijding om ter plaatse ondersteuning te bieden aan meerdere locaties tegelijkertijd. Dit zorgde voor een soepele start van de productlancering van Hershey voor een breed scala aan producten.

“Onze samenwerking met Hershey demonstreert Rovema's toewijding niet alleen aan het innovatieve ontwerp van machines, maar ook aan de voorbeeldige klantenservice”, zei John Panaseny van Rovema. “Het is een eer om door Hershey te worden erkend en we zijn verheugd een belangrijke rol te hebben gespeeld in hun succesvolle productlancering.”

www.rovema.com