HomeNieuwsBedrijven en personenRovema demonstreert haar uitgebreide verpakkingsexpertise

Rovema demonstreert haar uitgebreide verpakkingsexpertise

Rovema, fabrikant van verpakkingsmachines met haar hoofdkantoor in het Duitse Fernwald, vierde onlangs haar 60-jarig bestaan door haar uitgebreide verpakkingsexpertise te demonstreren tijdens Interpack. Op haar stand toonde Rovema een verscheidenheid aan toepassingen voor diverse branches en producten, zoals poeders, zoetwaren, pasta's, snacks, vriesvers, gedroogd fruit, koffie en vloeibare producten. Zo werden onder andere de krachtige BV-serie VFFS machines gedemonstreerd evenals complete verpakkingslijnen. Hiermee werden de veelzijdige mogelijkheden van Rovema overzichtelijk tentoongesteld.

De machines waren uitgerust met het nieuwe Rovema HMI bedieningspaneel met een dashboard waarmee de operator tijdens de productie optimaal wordt ondersteund. Duidelijke grafische weergaven laten real-time in één oogopslag data zien over bijvoorbeeld de status van de invoercapaciteit, het transport van het verpakkingsmateriaal en de output van de productie. Deze weergave geldt voor zowel de voor- en na geschakelde machines.

Aanvullend op de Rovema verpakkingsmachines konden bezoekers van Interpack kennismaken met de verschillende Rovema Services. Deze diensten bestrijken het gehele spectrum, van training tot en met Retrofit. Dit geldt zelfs voor vorm-, vul en sluitmachines en verpakkingssystemen die tientallen jaren oud zijn.

Kijk voor meer informatie op www.rovema.nl.