HomeAanbodPrimair verpakkenRovema bereidt bestaande machines voor op toekomstige verpakkingstaken

Rovema bereidt bestaande machines voor op toekomstige verpakkingstaken

Ruim 250 exposanten presenteerden zich op 5, 6 en 7 april tijdens Empack 2022 aan 5.500 bezoekers in Evenementenhal Gorinchem. De organisator Easyfairs noemt het een geslaagde editie. Netwerken was de hoofdmoot en de kennissessies werden goed bezocht.

“Wij waren als exposant aanwezig tijdens de Empack in Gorinchem. Met een gecombineerde stand, Rovema en DL Packaging, was het weer aangenaam om bestaande en nieuwe relaties echt te spreken. Teams/Zoom was een goed hulpmiddel de afgelopen periode, maar dit is toch echt prettiger”, laat Rovema weten.

Veel bezoekers hadden vragen over duurzaamheid, circulariteit en alternatieven voor plastic verpakkingen. Onderwerpen waar Rovema nadrukkelijk actief mee bezig is. Zo besteedt Rovema speciale aandacht aan de voorbereiding van machines en systemen voor toekomstige verpakkingstaken.

Rovema: “Het gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen en de productie van de meest uiteenlopende zakvormen op slechts één machine zijn standaard. Omstelwerkzaamheden en omsteltijden worden continu geoptimaliseerd en gecontroleerd, ook bij veeleisende verpakkingsmaterialen. De aanpassing van bestaande machines aan nieuwe, recyclebare verpakkingsmaterialen is voor de meeste Rovema-machines meestal mogelijk zonder grote prestatieverliezen.”

www.rovema.com