HomeNieuwsBedrijven en personenRoland Witvoet treedt in dienst bij VWS Nederland

Roland Witvoet treedt in dienst bij VWS Nederland

vws-roland

Roland Witvoet treedt met ingang van vandaag in dienst bij VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, en is daarmee na een afwezigheid van twee jaar terug in de wereld van het wegen en etiketteren. Roland Witvoet zal zich bij VWS Nederland gaan richten op verkoop en het adviseren van zowel bestaande als potentiële relaties.

vws-logo-2014“Roland heeft veel ervaring op het gebied van wegen en etiketteren en wij zien hem dan ook als een waardevolle aanvulling op ons team voor zowel ons bedrijf als onze relaties”, reageert directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland verheugd op de komst van Roland Witvoet.

Roland Witvoet is morgen en overmorgen aanwezig op de stand van VWS Nederland op de Empack in Den Bosch. VWS Nederland toont daar onder andere haar vertegenwoordiging van de Ravenwood linerless ‘C-fold labeling systems' en de ‘uitblinker' uit haar assortiment. Dit systeem, genaamd Octopus Ace, is volgens Patrick van der Vegt de nieuwe standaard in het volautomatisch weeg-prijs-etiketteren.

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. “Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, aldus Patrick van der Vegt.

Empack Den Bosch 2014 – Stand B100

Kijk voor meer informatie op www.vwsnederland.nl.