HomeNieuwsBedrijven en personenRoeland Tjebbes nieuw directielid kaasgigant A-ware

Roeland Tjebbes nieuw directielid kaasgigant A-ware

a-ware-logoRoeland Tjebbes treedt met ingang van 1 maart 2012 toe tot de directie van A-ware Food Group. De A-ware Food Group, eind 2010 ontstaan door de fusie van Anker Food Group en de Bouter Group, is als full service dienstverlener een gerenommeerde ketenspeler in kaas. Een onderneming die zich onder andere bezig houdt met het rijpen, snijden en verpakken van kaas (speciaal) producten evenals de opslag en distributie van deze en andere foodproducten waarbij geconditioneerde omstandigheden van belang zijn.

“Hij heeft ruime internationale ervaring in Finance en IT in zowel de Food sector als in Business-to-Business”, aldus Jan Anker, CEO van A-ware Food Group. “Hij heeft bewezen kwaliteiten in het neerzetten en professionaliseren van Finance. Samen met zijn hands-on mentaliteit, ervaring in M&A en zijn leiderschapskwaliteiten past hij prima bij de ondernemende en servicegerichte bedrijfscultuur van onze onderneming.”

Roeland Tjebbes ziet voldoende mogelijkheden om met zijn ervaring van toegevoegde waarde te zijn binnen het 4 koppige directieteam van de A-ware Food Group. “Het is voor mij een enorme uitdaging om samen met het team de onderneming verder uit te bouwen. De ondernemingszin, de sterke drive en de ambitie van A-ware Food Group spreken mij bijzonder aan”, aldus Tjebbes, die studeerde aan de universiteit van Maastricht en Tilburg, getrouwd is en 2 dochters heeft. Hij startte zijn carrière in de accountancy waarna hij enkele jaren voor Perfetti Van Melle heeft gewerkt. Het merendeel van zijn carrière heeft Tjebbes in verschillende finance functies binnen Nutreco NV gewerkt, meest recent als Finance Director van de Divisie Animal Nutrition.

Kijk voor meer informatie op www.a-warefood.com.