HomeDossiersSmart IndustryRockwell Automation organiseert event over digitale transformatie

Rockwell Automation organiseert event over digitale transformatie

Rockwell Automation, een van de grootste aanbieders van industriële automatisering en digitale transformatie wereldwijd, heeft het programma van haar nieuwe Europese evenement, ROKLive EMEA 2022, bekendgemaakt. Het evenement vindt plaats van 24 tot en met 27 oktober in het Zweedse Göteborg. Aanmelden voor het evenement is vanaf nu mogelijk.

ROKLive EMEA 2022 wil experts en innovators op het gebied van operations, onderhoud, engineering en technologie in de industrie bij elkaar brengen om samen te onderzoeken hoe de intelligente devices, software, oplossingen en diensten van Rockwell Automation de industriële automatisering veranderen.

Tijdens het vierdaagse evenement verzorgen professionals uit de sector talrijke sessies. De deelnemers krijgen volop gelegenheid om kennis te maken met inspirerende thoughtleaders en technologische innovaties. Die zullen hen in staat stellen om hun strategie voor smart manufacturing en digitale transformatie te versnellen en hen laten zien, hoe ze optimaal van de oplossingen van Rockwell Automation en het PartnerNetwork-ecosysteem kunnen profiteren.

Sachin Mathur, directeur software en besturing van Rockwell Automation in EMEA, zei: “We zijn niet alleen verheugd dat we zo'n groot evenement naar Europa hebben kunnen halen, maar ook dat het een live evenement met persoonlijk contact is. Dat is belangrijk voor de interactie tussen klanten, partners, domeinexperts en andere belanghebbenden. De agenda van dit jaar is gevuld met presentaties over de nieuwste trends en mogelijkheden met betrekking tot cloud- & SaaS-oplossingen, data-analytics, operations management, intelligent devices, productiedata en procesbesturing. Dit zijn allemaal kernfundamenten voor de productie en de ondersteuning van werknemers in een Connected Enterprise.”

Meer informatie