HomeNieuwsRobertpack toont revolutionaire technologie op de V.V.W. beurs

Robertpack toont revolutionaire technologie op de V.V.W. beurs

robertpack-vvw

Dit jaar toont Robertpack op de V.V.W. beurs in Hardenberg de revolutionaire Vemag FM250 vormmachine in combinatie met de nieuwste Vemag HP12-E serie continue vulmachine en het unieke Vemag wolfkopsysteem. Met de FM250 is het mogelijk om op een snelle, geautomatiseerde wijze hamburgers te produceren, met die rulle structuur en beet, zoals dat bij een ambachtelijke hamburger hoort. Door eenvoudig het vormdeel te wisselen, kunnen er ook andere producten mee worden gemaakt zoals tartaar, nuggets, cevapcice etc.

robertpackNaast de FM250 toont Robertpack voor de kleinere industrie de flexibele en compacte Robby 2 vulmachine. De Robby 2 staat bekend als de compacte alleskunner voor het portioneren van alle vleesdeegproducten, zoals rookworst, knakworst, verse worst, gehaktproducten etc.

De beurs vindt plaats in de Evenementenhal te Hardenberg op 25-26-27 januari. Robertpack is te vinden in Hal 1 stand 108. Klik hier voor het aanvragen van 2 gratis VIP-relatiekaarten.

Vemag Maschinenbau uit Verden (D) wordt al sinds jaren in Nederland vertegenwoordigd door Robertpack. Vemag bouwt technisch en technologisch hoogwaardige oplossingen op maat voor de industrie. Het Vemag programma bestaat o.a. uit 12 verschillende typen continue vullers en een grote verscheidenheid aan voorzetapparaten en randapparatuur.

robertpack-vvw-2

Kijk voor meer informatie op www.robertpack.nl.