HomeNieuwsBedrijven en personenRFA levert eerste industriële robot via webshop aan Tacx

RFA levert eerste industriële robot via webshop aan Tacx

Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag en om potentiële klanten volledige transparantie te bieden, heeft RFA onlangs een webshop voor Kawasaki robots opgezet. Van alle in Europa leverbare Kawasaki robots worden de eigenschappen, de technische specificaties, de actuele voorraad en de belangrijkste accessoires vermeld. Nadat de bezoeker zich geregistreerd heeft, worden de prijzen van de robots zichtbaar. Peter Tacx (foto), directeur van de bekende Nederlandse fabrikant van onder andere interactieve fietstrainers Tacx, heeft als eerste online een Kawasaki robot bij RFA besteld.

In de webshop van RFA kunnen potentiële klanten de robots vergelijken door eigenschappen, zoals bijvoorbeeld de hanteringscapaciteit en het werkbereik, naast elkaar te laten zetten in de webshop. Op deze manier kan er in alle rust een weloverwogen keuze gemaakt, omdat alle technische informatie en prijzen van de verkrijgbare Kawasaki robots beschikbaar zijn.

Nadat de optimale robot geselecteerd is, kan deze in het winkelmandje geplaatst worden en als bestelling doorgegeven worden aan RFA, waarna de opdrachtbevestiging en de factuur gegenereerd worden. Binnen enkele dagen wordt de robot door RFA afgeleverd, uitgepakt, aangesloten aan de voedingsspanning en werkend gedemonstreerd. RFA verzorgt ook opleidingen voor het bedienen, programmeren en het onderhoud van Kawasaki robots. Het onderhoud en de service aan de Kawasaki robots wordt in de Benelux door RFA's eigen specialisten uitgevoerd.

Kijk voor meer informatie op www.rijlaarsdam.eu.