HomeNieuwsBedrijven en personenReynders Etiketten is Trends Family Business of the Year

Reynders Etiketten is Trends Family Business of the Year

Het financieel-economisch weekblad Trends en de adviesorganisatie BDO stelden onlangs de eerste editie van de Trends Family Business of the Year voor Vlaanderen voor. Met deze prijs belonen zij een familiale onderneming die zich in verschillende domeinen onderscheidt: visie, transmissie van ondernemingsgeest, maatschappelijk engagement en communicatie. Voor 2017 gaat de prijs naar Reynders Etiketten uit Boechout.

In 1956 startte Emile Reynders een drukkerij. Vandaag produceert de onderneming zelfklevende etiketten en shrink sleeves voor diverse groeimarkten: de drankenindustrie, farmaceutica, voedingsindustrie, cosmetica, petro- en agrochemie. Het bedrijf heeft ook productievestigingen in Frankrijk, Polen en India.

Met de drie zonen Paul, Jacques en Marc staat momenteel de tweede generatie aan het roer. De negen kleinkinderen van oprichter Emile krijgen halfjaarlijkse sessies over het familiebedrijf of uiteenzettingen door sprekers van andere familiebedrijven. Twee kleinzonen van de oprichter zijn inmiddels ook operationeel actief in de onderneming.

Kijk voor meer informatie www.reynders.com.