Home Nieuws Bedrijven en personen Remmert Dekker Packaging stelt Tjarda Grimbergen aan als nieuwe directeur

Remmert Dekker Packaging stelt Tjarda Grimbergen aan als nieuwe directeur

Per oktober is Tjarda Grimbergen aangesteld als nieuwe directeur van Remmert Dekker Packaging. Zij vervangt voormalig directeur Annemarie Dekker. Tjarda Grimbergen heeft een bewezen staat van dienst. Ze werkte als manager en directeur voor diverse bedrijven in binnen- en buitenland. Ervaren in financieel en operationeel management krijgt zij het vertrouwen om als eerste niet-Dekker het familiebedrijf te leiden.

Tjarda Grimbergen en Annemarie Dekker zijn geen onbekenden van elkaar. Ze kennen elkaar al vanaf de studententijd en volgden samen dezelfde opleiding. Op het moment dat Tjarda toe was aan een nieuwe uitdaging kwam Annemarie met het bericht om weer te willen studeren. Toeval bestaat niet en zo kwam zonder zoeken de nieuwe directeur naar voren.

Maar eerst gaat Tjarda ‘stage' lopen langs alle afdelingen. Tjarda: “Ik wil alles en iedereen goed leren kennen. Dan moet je het ook allemaal eerst eens meemaken. Aanpakken zit in mijn DNA. Het is nog wachten op mijn werkschoenen. Dan ga ik de productie in en ervaren hoe het is om verpakkingen te maken.”

In de eerste maand zullen Annemarie en Tjarda samen de werkzaamheden overdragen. Daarna trekt Annemarie zich terug en zal Tjarda zich focussen op de toekomst van Remmert Dekker Packaging. Het gehele personeel wenst Tjarda veel succes en mooie tijden bij Remmert Dekker Packaging.

www.remmertdekker.nl