HomeAanbodNiet-primair verpakkenReisopack biedt hygiënisch verpakken met RVS omsnoeringsmachines

Reisopack biedt hygiënisch verpakken met RVS omsnoeringsmachines

Reisopack Nederland levert naast ‘stalen' machines ook RVS omsnoeringsmachines. RVS machines zijn beter bestand tegen reinigings- en schoonmaakmiddelen die veelal gebruikt worden bij het schoonmaken van de verpakkings- en verwerkingslijnen.

Vandaag de dag worden er hoge eisen gesteld in de voedings- en levensmiddelenindustrie op het gebied van hygiëne. Om aan deze eisen te voldoen worden de verpakkings- of verwerkingslijnen ontsmet met schoonmaakmiddelen. In deze schoonmaakmiddelen zitten bepaalde stoffen die kunnen reageren op de machines die in de verpakkings- of verwerkingslijn staan.

Stalen machines kunnen veelal niet tegen deze schoonmaakmiddelen. De machine zal wegroesten of het materiaal zal vergaan. Dit proces duurt korter dan één jaar, wat natuurlijk zonde is van de machine.

Reisopack Nederland beschikt om deze reden ook over RVS omsnoeringsmachines. RVS machines kunnen wel tegen deze schoonmaakmiddelen waardoor je machine een langere levensduur heeft. Deze RVS machines zijn beschikbaar voor verticaal en horizontaal omsnoeren. En beschikbaar voor het omsnoeren van objecten zoals dozen en kisten, maar ook voor object zoals pallets.

www.reisopack.nl