HomeNieuwsBeurzen en evenementenRegistratie exposanten begint officieel voor Interpack 2026

Registratie exposanten begint officieel voor Interpack 2026

Geïnspireerd door het grote succes van Interpack 2023 wordt momenteel gewerkt aan de concrete planning voor de volgende editie van de beurs, gepland voor 7 t/m 13 mei 2026. Ongeveer twee jaar voor de start van de beurs is de registratiefase nu officieel begonnen. Dit geeft bedrijven van over de hele wereld de mogelijkheid om een plaats te bemachtigen op de toonaangevende vakbeurs in de branche.

Van start-ups tot mondiale bedrijven: geen bedrijf is te klein of te groot om deel uit te maken van dit unieke evenement. In 2026 zal Interpack de wereldwijde verwerkings- en verpakkingsindustrie blijven samenbrengen en een drijvende kracht worden voor de toekomstige onderwerpen van de industrie.

Zeven dagen lang zal de gehele waardeketen van de industrie vertegenwoordigd zijn – van verpakkingsmachines en verwerkingstechnologie, verpakkingsbenodigdheden, verpakkingsmaterialen en verpakkingshulpmiddelen, de productie van verpakkingsbenodigdheden, het omzetten en bedrukken van verpakkingen, markeringstechnologie en etikettering tot en met warehousing, logistiek en transporttechnologie. Er zijn producten en diensten voor alle soorten toepassingsindustrieën: voedingsmiddelen, dranken, zoetwaren en bakkerijen, farmaceutische producten, cosmetica, non-food en industriële goederen.

www.interpack.com