HomeNieuwsBedrijven en personenRedpack Packaging Machinery geniet van dubbel feest

Redpack Packaging Machinery geniet van dubbel feest

Op het moment dat Redpack Packaging Machinery haar 50e productiejaar viert, heeft een familielid van de oprichters van het bedrijf ook een persoonlijke mijlpaal behaald. John Briston vierde op 7 oktober 2023 zijn 70e verjaardag.

In september 1973 voegde hij zich bij zijn broer Michael, die een precisie-engineeringbedrijf was begonnen. Vervolgens hielpen ze het oorspronkelijke bedrijf met de vervaardiging van de eerste sets machineonderdelen en de eerste flowwrapmachine. De naam Redpack Packaging Machinery werd opgericht in 1977 en het merk werd vervolgens in 1997 overgenomen door de familie Briston.

John blijft een groot enthousiasme voor het bedrijf hebben en heeft de leiding over de machinewerkplaats op de Bowthorpe-locatie van Redpack aan de rand van Norwich. Gezien zijn uitgebreide ervaring blijft John het kenniscentrum van het bedrijf, waar hij teamleden advies en begeleiding geeft over producten en onderdelenkwesties. Zijn droge humor, enthousiasme en energie blijven voor velen een constante bron van inspiratie.

John vierde zijn verjaardag met het lenen van een klassieke Triumph TR6-auto, zodat hij er een dag mee kon rijden. “Ik ben een zelfverklaarde petrolhead”, zei John terwijl hij terugkeek op zijn speciale dag.

Redpack is een familiebedrijf in Briston en met tientallen jaren ervaring en expertise op het gebied van engineering blijft het een succesverhaal in de Britse productiesector, met wereldwijde export naar een grote verscheidenheid aan food- en non-foodsectoren.

www.redpackmachines.nl