Rajapack installeert eerste Wrappak Protector van Ranpak in Europa

De speciaal ontwikkelde papieren pad creëert een beschermende laag rondom uw producten in de doos en is een milieuvriendelijk alternatief voor de beschikbare plastic oplossingen. Dankzij de unieke eigenschappen van papier bieden onze pads perfecte bescherming, zijn ze gebruiksvriendelijk en zorgen ze ervoor dat u zelfs verpakkingskosten bespaart.

De WrapPak Protector en zijn papieren pads zijn ideaal voor allerlei verschillende verpakkingsomgevingen en verpakkingstoepassingen. De converter produceert een brede papieren pad die de volledige doos met slechts één pad kan bedekken. Dit systeem is ook geschikt voor het omwikkelen van producten, opvullen en bufferen en thermisch isoleren. Daarom vervangt deze oplossing een breed scala aan bestaand verpakkingsmateriaal, waarmee het bestellen en bewaken van deze verschillende verpakkingsmiddelen tot het verleden behoort. De Wrappak Protector is een makkelijk te programmeren converter. Door het compacte formaat kan de oplossing overal worden gebruikt – zowel op een verpakkingstafel als aan een transportband en zelfstandig.

Rajapack heeft de Wrappak Protector, een nieuwe machine van Ranpak Europe, onlangs voor het eerst in Europa geïnstalleerd bij haar klant Trading Toppers. Daniël de Bruijn, Key Account Manager bij Rajapack Nederland, heeft deze Europese primeur te pakken.

www.rajapack.nl