Rajapack gaat na opmerkelijke groei opnieuw uitbreiden

Het verpakkingsbedrijf Rajapack, met vestigingen in Breda en Tongeren binnen de Benelux, gaat na een opmerkelijke groei van meer dan 10 procent in 2016 opnieuw uitbreiden. Een dergelijke groei vraagt namelijk om logistieke expansie, zo laat het bedrijf weten. Daarom breidt Rajapack haar gebouwen uit met 20.000 m2. Hiermee beschikt het bedrijf voortaan over 50.000 m2 opslagruimte, wat nodig is om de meer dan 7.000 producten die de catalogus telt voortdurend beschikbaar te houden.

Bij Rajapack werken momenteel 175 personeelsleden en door de nieuwe uitbreiding in de komende jaren komen hier nog enkele tientallen banen bij. Het bedrijf is actief in zeventien landen en heeft een omzet van 500 miljoen euro per jaar. Naar eigen zeggen komt het succes voort uit het jaar na jaar aanhouden van een eenvoudig principe: alle producten van Rajapack zijn allemaal en altijd op voorraad. De klant hoeft dus nooit te wachten, want een bestelling, groot of klein, wordt in de hele Benelux binnen 24 uur geleverd.

Rajapack omschrijft zichzelf als een typisch omni-channel bedrijf. Alle producten zijn met uitvoerige technische beschrijving in de catalogus te vinden. Rajapack kent ook een explosieve groei met haar webshop. Voor producten die de klant graag aan het werk ziet, zoals machines, kan een app met videodemonstraties gedownload worden.

“De voortdurende uitbreiding toont aan dat Rajapack in de Benelux een succesverhaal is en blijft. Kom het zelf ontdekken op onze stand op de Webwinkel Vakdagen in Utrecht op 18 en 19 januari, waar we voor de tiende opeenvolgende keer aanwezig zullen zijn”, besluit het bedrijf enthousiast.

Kijk voor meer informatie op www.rajapack.nl.

DELEN