HomeNieuwsBedrijven en personenRAJA breidt uit met distributiecentrum voor e-commerce

RAJA breidt uit met distributiecentrum voor e-commerce

RAJA investeert fors in een extra distributiecentrum met ruimte voor zo’n 25.000 extra palletplaatsen en 600 vierkante meter kantoren. “Deze uitbreiding is vooral te danken aan de enorme groei van de e-commercesector”, zo vertelt General Manager Gidi Pluym. “De laatste jaren werd er sterk ingezet op de uitbouw van een volledig assortiment voor de e-commerce handelaar. We hebben inmiddels voor elke conventionele verpakkingsoplossing ook een milieuvriendelijk alternatief. Met dit nieuwe distributiecentrum kunnen we al deze producten en orders nóg vlotter tot bij onze klanten brengen.”

RAJA sloeg in 2001 haar tenten op in Tongeren, de perfecte uitvalsbasis voor verzendingen in de hele Benelux. “RAJA was bij de eerste bedrijven die zich op Tongeren-Oost vestigden en kunnen inmiddels terugblikken op meer dan 20 jaar succesvol ondernemerschap in de Ambiorixstad. 20 jaar van evolutie en vooruitgang.”, aldus burgemeester Patrick Dewael. “Ook wij, als stadsbestuur, blijven investeren om bedrijven de kans te geven om te groeien en hen van gepaste bedrijfshuisvesting te voorzien. De uitbreiding van RAJA zorgt tevens voor extra werkgelegenheid in de regio. Als stad Tongeren zijn we dan ook erg blij met de uitbreiding en zijn we er van overtuigd dat we de goede samenwerking ook de volgende jaren kunnen voortzetten.”

De uitbreiding en sterke groei van de afgelopen twee jaar brengt ook een zoektocht naar nieuw talent met zich mee. “Vandaag werken er al 220 mensen bij RAJA, waarvan meer dan de helft in onze drie magazijnen. Momenteel zoeken we nog magazijnmedewerkers maar ook bedienden voor onder meer de afdelingen HR, marketing en product & purchase”, vertelt Pluym.

www.raja.be