HomeNieuwsBedrijven en personenQupaq introduceert Ultrapak als nieuwe Preferred Partner voor Benelux

Qupaq introduceert Ultrapak als nieuwe Preferred Partner voor Benelux

Qupaq is verheugd Ultrapak te introduceren als hun nieuwe Preferred Partner voor de Benelux. Qupaq is verheugd om Ultrapak te introduceren als hun nieuwe Preferred Partner voor de Benelux. “Ons doel is om als voorkeursleverancier voor de Benelux de markt nog beter te bedienen. Qupaq en Ultrapak zetten zich beide in voor het promoten van Qupaq-producten. Met de juiste training en middelen stelt Qupaq ons in staat om topadvies aan onze klanten te bieden. Deze samenwerking brengt uniformiteit en stabiliteit in de markt waarin Qupaq actief is”, aldus Frank Benus van Ultrapak.

In augustus had Qupaq al het genoegen Ultrapak te mogen ontvangen voor een meeslepende leersessie, die uitgebreide training en inzichten in onze machines omvatte. Onze toewijding aan het delen van kennis vormt de hoeksteen van onze samenwerking. Zowel Qupaq als Ultrapak zijn ervan overtuigd dat Ultrapak, door middel van grondige training, informatie en beschikbare documentatie, goed is toegerust om al onze klanten te voorzien van deskundige kennis en service. Dit zorgt ervoor dat onze klanten de voordelen van de verpakkingsoplossingen van Qupaq maximaliseren en tegelijkertijd de juiste investeringen doen om hun productielijnen te verbeteren.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector beschikt Ultrapak over een diep inzicht in de nuances van de verpakkingsindustrie. Wanneer u ervoor kiest om Qupaq-machines via Ultrapak aan te schaffen, krijgt u niet alleen de meest efficiënte en betrouwbare machines op de markt, maar investeert u ook in een hoogwaardige leverancier, installateur en after-sales supporter. Met andere woorden: u koopt niet alleen de beste verpakkingsoplossing; je krijgt er een bondgenoot voor de lange termijn bij binnen de verpakkingsindustrie.

We zijn enthousiast over de toekomst en kijken ernaar uit om nieuwe kansen, technologieën en oplossingen te verkennen die de verpakkingservaring voor onze klanten in de Benelux zullen verbeteren.

www.ultrapak.nl