HomeNieuwsBedrijven en personenQuality Pack markeert nieuw hoofdstuk en onthult nieuwe identiteit

Quality Pack markeert nieuw hoofdstuk en onthult nieuwe identiteit

Met trots onthullen we de nieuwe identiteit van Quality Pack. Ruim 75 jaar staat ons bedrijf bekend als betrouwbare verpakkingspartner voor bedrijven in de AGF-sector. De rebranding markeert een nieuw hoofdstuk, passend bij de kernwaarden en toekomstambities van Quality Pack.

Met vertrouwen kijken we naar de toekomst, waarbij innovatie, toewijding en sterke samenwerkingsverbanden met partners centraal staan in het creëren van verpakkingen die waarde toevoegen aan groenten en fruit. De vernieuwde merkidentiteit weerspiegelt dit vertrouwen in de toekomst.

“Het team van Quality Pack is voortdurend in beweging, op zoek naar passende oplossingen en nieuwe ontwikkelingen. We willen graag voorop blijven lopen in innovatie en met hoogstaande producten consumenten verrassen. Deze rebranding weerspiegelt onze toekomstambities, waarbij we passende verpakkingsoplossingen en service blijven bieden zoals partners dat van ons gewend zijn. Tegelijkertijd doet het recht aan onze innovatiekracht, toewijding en passie voor vers”, vertelt Marnix van der Caaij, directie Quality Pack.

Naast een nieuwe visuele identiteit heeft Quality Pack ook haar corporate story en website vernieuwd. De corporate story vertelt het verhaal van passie, toewijding en inventiviteit waarmee het bedrijf ambities realiseert. Het onderstreept de waarden en het streven naar innovatie die het team van Quality Pack drijft om de juiste verpakkingsoplossingen aan partners te bieden.

www.qualitypack.nl