HomeNieuwsBedrijven en personenProVcon introduceert sampleBOX met bijna honderd materiaalsamples

ProVcon introduceert sampleBOX met bijna honderd materiaalsamples

provcon-samplebox

ProVcon Packaging Support, dat verpakkende bedrijven en merkhouders helpt met vrijwel alles wat te maken heeft met verpakken en verpakkingsontwikkeling, bestaat dit jaar tien jaar en heeft ter ere van dit jubileum de zogenaamde sampleBox ontwikkeld. “Onze passie voor het verpakkingsvak heeft geleid tot het uitbrengen van een uitgebreide sampleBOX. Deze is gevuld met verpakkingsmaterialen en een map met verpakkingskennis. De sampleBOX laat u bijna honderd folies, kartonsoorten, biologisch afbreekbare materialen en specials ervaren”, aldus Wil Nijssen van ProVcon.

provcon-logoHet aantal soorten karton en kunststof welke voor de vervaardiging van verpakkingen wordt ingezet, is de afgelopen jaren sterk toegenomen. “Om u een tastbaar inzicht te geven in deze materialen, samenstellingen en toepassingen hebben wij een collectie van bijna honderd samples samengesteld. De sampleBOX stelt u in staat de materialen te voelen, te zien, te scheuren, in te steken of aan derden te tonen wat u bedoelt. Kortom ervaren”, aldus Wil Nijssen.

De sampleBOX bestaat uit twee luxe opbergdozen met bijna honderd materiaalsamples en een map waarin deze materialen, de samenstelling en de toepassingen zijn terug te vinden. Daarnaast is deze map voorzien van een stuk verpakkingskennis en achtergrondinformatie over de betreffende materialen. Vele materialen zijn in meerdere verschillende samenstellingen, diktes en kwaliteiten in de sampleBOX vertegenwoordigd om te kunnen vergelijken.

Kijk voor meer informatie op www.box4.nu of stuur een e-mail naar info@provcon.nl.