HomeThema'sMacropak 2010Prorunner mk1 en mk5 als blikvangers Nedpack op Macropak

Prorunner mk1 en mk5 als blikvangers Nedpack op Macropak

nedpack-macropak

Nedpack toont op de Nederlandse verpakkingsbeurs Macropak in Utrecht haar twee grootste troeven van dit moment: de Prorunner mk1 en mk5 productliften. Beide modulair opgebouwde liften bieden ongekende mogelijkheden voor het op juiste hoogte brengen van een brede range producten.

nedpackVan 5 tot en met 8 oktober a.s. toont Nedpack in Utrecht haar mogelijkheden voor het transporteren en op hoogte brengen van diverse soorten producten. Centraal hierbij staan de beide productliften Prorunner mk1 en mk5 die zowel in staal als in RVS leverbaar zijn.

De vernieuwde Prorunner mk1 is een  discontinulift die naar wens kan worden uitgerust met diverse type transporteurs, eventueel door de machinebouwer zelf. De lift wordt toegepast bij lage en gemiddelde capaciteiten en is eenvoudig te integreren binnen bestaande transportsystemen. Evenals de andere producten van Nedpack is ook de Prorunner mk1 geheel modulair van opbouw.

De andere publiekstrekker op de stand van Nedpack is de Prorunner mk5. Voor de prijs van een discontinu transporteur biedt de Prorunner mk5 een continu productlift met een maximale capaciteit van 2.000 producten per uur. De lift is hierbij niet eenkennig en verplaatst moeiteloos uiteenlopende producten als dozen, kratten, tray’s of zakgoed. De slimme productlift brengt alles zonder kritische overgangen naar elk gewenst niveau. Het product wordt altijd rechtstandig getransporteerd, waardoor productvervorming uitgesloten is. Daarbij is het liftsysteem zowel bruikbaar voor de opwaartse als de neergaande productstroom. De Prorunner mk5 is zelfs geschikt als verticaal sorteersysteem.

Macropak 2010 – Stand C011

Kijk voor meer informatie op www.nedpack.com.