Prominent teelt een grote verscheidenheid aan tomaten en gebruikt dan ook een groot aantal zeer uiteenlopende golfkartonnen verpakkingen. “We hebben gekozen voor De Jong Verpakking omdat zij de mogelijkheid hebben om snel te schakelen. Wij kunnen daardoor beter inspelen op de wensen van onze klanten en snel switchen van type fust. Tenslotte is de prijs-kwaliteit verhouding, misschien uiteindelijk wel het belangrijkste selectiecriterium, bij De Jong Verpakking keurig op orde”, vertelt Mariëlle van den Berg van Prominent.

Prominent is een innoverende specialist in tomaten en het is hun passie om elk type consument dagelijks te laten genieten van gezonde en smaakvolle producten. Mariëlle van den Berg: “Deze producten worden geteeld door onze telers. Onze organisatie heeft 418 hectare glas en verpakt dit jaar 71 miljoen kilogram tomaten.”

De Jong Verpakking is de enige onafhankelijke Nederlandse producent van golfkarton verpakking, er werken 350 mensen en er worden elk jaar 450 miljoen verpakkingen per jaar gemaakt. “We leveren inmiddels een breed assortiment aan golfkarton en massief karton verpakkingen in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Ierland, Frankrijk en IJsland, in combinatie met bijzonder concurrerende prijzen, extreem snelle productie van enkele dagen en een enorme flexibiliteit in dienstverlening”, vertelt Raymond Segers van De Jong Verpakking.

www.dejongverpakking.com

Fotografie: Frank v.d. Burg