HomeThema'sMacropak 2012Promatec versterkt team met Jacques Janssen

Promatec versterkt team met Jacques Janssen

Jacques Janssen is onlangs als relatiemanager in dienst getreden bij Promatec. Naast zijn activiteiten binnen zijn eigen technisch adviesbureau Japack zal Jacques Janssen het sales team van Promatec versterken. “Zijn ideeën en ambities sluiten perfect aan bij onze doelstellingen, waaronder het bieden van continuïteit als onderneming en het voldoen aan de behoeften van onze klanten”, aldus bedrijfsleider Jeroen van Herk van Promatec.

Producthandling binnen de voedingsmiddelenindustrie

Hoewel Promatec in 1998 werd opgericht als allround engineeringbureau en machinebouwer in de breedste zin van het woord, heeft het bedrijf uit Bladel zich in de loop der jaren steeds verder gespecialiseerd in het realiseren van oplossingen op het gebied van producthandling binnen de voedingsmiddelenindustrie. “Wij hebben als algemeen doel het herkennen van interne transportproblemen in de levensmiddelenindustrie en daarbij passende oplossingen vinden. Elk product heeft zijn eigen wijze van transport en heeft dus ook eigen transportoplossingen. Wij denken mee met onze klanten en realiseren voor iedere vraag een oplossing”, stelt Jeroen van Herk.

Maatwerk en korte levertijden

Hij vervolgt: “Binnen ons bedrijf hebben wij een sterk team van engineers dat maatwerkoplossingen biedt voor onze klanten. Eén van onze specialisaties ligt in het bouwen van transportsystemen. Hoewel wij maatwerk leveren kunnen we putten uit standaardoplossingen waarop we gemakkelijk uitbreidingen of aanpassingen kunnen toevoegen. Dit biedt onze klanten de flexibiliteit waar zij behoefte aan hebben.” Promatec probeert zich te onderscheiden door het realiseren van maatwerkoplossingen van hoogwaardige kwaliteit met korte levertijden. “Wij realiseren onze oplossingen volledig in eigen beheer. Lasersnijden en CNC zetten van plaatwerk wordt in eigen beheer uitgevoerd. Tevens hebben we de beschikking over een eigen glasparelstraalcabine en beitsruimte om roestvast staal de juiste nabehandeling te geven. Hierdoor kunnen wij korte levertijden afgeven aan onze klanten”, aldus Jeroen van Herk.

Hygiëne

Bij Promatec ligt volgens Jacques Janssen vakmanschap aan de basis. “Zo wordt het laswerk uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers. Al bij de engineering wordt rekening gehouden met hygiëne en reiniging, iets wat van levensbelang is in de levensmiddelenindustrie. De producten zijn ontworpen volgens de HACCP richtlijnen die van toepassing zijn in de branche. Je hebt ‘gewone' transportbanden en je hebt transportbanden van Promatec”, benadrukt hij.

Macropak 2012 – Hal 7 – Stand E028

Kijk voor meer informatie op www.promatec.nl of stuur een e-mail naar jacques@promatec.nl.