HomeMachinesEtiketteren en printenPrintkop met geïntegreerd inktreservoir bij De Koningh Coding & Labeling

Printkop met geïntegreerd inktreservoir bij De Koningh Coding & Labeling

koningh-tc72

Na de succesvolle lancering van de ET range en de TZ range is er nu de TC range, bestaande uit de 54H en 72H. De TC range kenmerkt zich doordat het inktreservoir geïntegreerd is in de printkop. De TC54H kan een printhoogte van maximaal 54 mm  realiseren en is een robuuste en compacte modulaire unit, die zich kenmerkt door een uitstekende printkwaliteit met een zéér hoge resolutie. De TC72H kan zelfs een printhoogte van maximaal 72 mm realiseren.

koningh-logo-nieuwAfhankelijk van uw wensen kan dit dozencodeersysteem ‘zuinig printen’ met een lage densiteit als het om tekst gaat of met een hoge densiteit wanneer het om maximaal contrast gaat, bijvoorbeeld wanneer u een barcode wilt printen. De ALE TC range is niet alleen zeer scherp geprijsd, maar brengt ook lage operationele kosten met zich mee door lage onderhoudskosten en een laag inktverbruik.

De TC-serie kan als stand-alone printer draaien, maar ook verbonden worden aan een volledig geïntegreerd productiesysteem middels de standaard aanwezige RS232, USB, Ethernet en WiFi interfaces. De softwarepakketten Codex®, Rix®, Tracex® en Active-x® bieden een schat aan extra printmogelijkheden: beeld ontwerp, externe teksten, adressen en barcodes, volledige automatische printerconfiguratie, database koppelingen maar ook automatische barcode kwaliteitsverificatie. Deze laatste optie houdt in dat elke doos die door de TC van een barcode is voorzien, gegarandeerd leesbaar is. Zo niet, dan zal de TC u alarmeren en indien gewenst de productielijn automatisch stopzetten. Het systeem is ideaal in een netwerk te plaatsen en kan communiceren met elke hoger gelegen main frame. Inkt is leverbaar op olie- en solventbasis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Koningh Coding & Labeling bv op telefoonnummer 026-741 00 10.