HomeNieuwsPrins Verpakkingstechniek biedt meerwaarde met volledige weeg- en verpakkingslijnen voor aardappelen

Prins Verpakkingstechniek biedt meerwaarde met volledige weeg- en verpakkingslijnen voor aardappelen

prins-aardappelhoeve-1

De aardappelsector vraagt om verpakkingslijnen met steeds hogere snelheden en flexibiliteit. Prins Verpakkingstechniek had samen met haar Duitse dochteronderneming Innotech al een sterke positie waar het gaat om het verpakken van aardappelen, maar verstevigt deze positie nu door volledige weeg- en verpakkingslijnen te kunnen leveren.

prins-logoPrins Verpakkingstechniek heeft in de afgelopen jaren namelijk een speciale carrousel weegmachine met 16 koppen ontwikkeld om aardappelen en soortgelijke producten zo vriendelijk mogelijk en met een zo hoog mogelijke capaciteit en nauwkeurigheid af te kunnen wegen. “Hierbij hebben we in het bijzonder ook gelet op de mogelijkheid om bonken af te kunnen wegen zonder dat deze vastklemmen in de hoppers”, zegt Jan Strijbos van Prins Verpakkingstechniek.

prins-aardappelhoeve-2

“We willen een meerwaarde creëren voor onze klanten door zowel de verpakkingsmachine, de weger en zaken als bordessen, afvoersystemen en andere randapparatuur te leveren. De klant hoeft zich hierdoor geen zorgen te maken over ‘meningsverschillen’ tussen verschillende leveranciers over bijvoorbeeld de synchronisatie van de verschillende onderdelen van een lijn”, omschrijft Jan Strijbos de meerwaarde van Prins Verpakkingstechniek.

Een van de bedrijven die reeds heeft gekozen voor deze meerwaarde is De Aardappelhoeve in het Belgische Tielt, waar Prins Verpakkingstechniek onlangs een volledige weeg- en verpakkingslijn voor aardappelen heeft geplaatst.

prins-aardappelhoeve-3

Voor meer informatie:
Jan Strijbos
Prins Verpakkingstechniek
Storkstraat 35
3905 KX Veenendaal
T (0318) 56 58 80
F (0318) 56 57 91
www.prinsverpakkingstechniek.nl
sales@prinsbv.nl