HomeMachinesAandrijven en besturenPrimeur bij Overveld Packaging: 4-assige Pick & Place robot

Primeur bij Overveld Packaging: 4-assige Pick & Place robot

overveld-logoOverveld Packaging laat op Macropak hun primeur zien; de nieuwste 4-assige Pick & Place robot. Deze robot is compact, supersnel, modulair opgebouwd, zeer stabiel, een hoge nauwkeurigheid over het gehele bereik en lage onderhoudskosten. De introductie van de Pick & Place robot wordt een echte primeur, tot aan de beurs worden er namelijk geen foto’s van de robot vrijgegeven.

Prijs

De prijs van de robot ligt ver onder die van vergelijkbare systemen. Als basis heeft de machine een bereik van 700 x 600 x 400 mm LxBxD, en een werklast van 700 gram. De robot kan eenvoudig stand alone gebruikt worden, als ook in allerlei machines ingebouwd worden. Ook is het nu eenvoudig om meerdere machines samen te laten werken, bijvoorbeeld voor assemblagewerk of multipick-werkzaamheden.

Square Picker Robot

Ook op de beurs te zien: de Square Picker Robot. Deze is speciaal ontwikkeld voor de voedingsmiddelenindustrie. omgeving heeft Overveld Packaging de Square Picker Robot. Ideaal voor producten zoals gesneden vleeswaren, kaas en vis. De machine voldoet aan de HACCP en American Meat Institute eisen. Ook deze machine zal op de Overveld stand te vinden zijn.

Casepacker

Daarnaast laat Overveld Packaging ook nog het nieuwste model Casepacker zien. Deze machine is zeer compact, haalt hoge capaciteiten en is tevens geschikt voor mixverpakkingen in display dozen.

Demonstraties

Op de stand van Overveld Packaging zullen live demonstraties worden gegeven. Tevens zullen er continue videofilms worden getoond waarin de machines te zien zullen zijn in diverse praktijksituaties.

Macropak 2010 – Stand C010

Kijk voor meer informatie op www.overveldpackaging.com.