HomeThema'sMacropak 2010Primapack presenteert nieuwe verzegelbare snap-on flip-top dop

Primapack presenteert nieuwe verzegelbare snap-on flip-top dop

primapack

Tijdens de Macropak presenteert Primapack BV diverse nieuwe producten. Naast een nieuw model 5 liter jerrycan en enkele nieuwe uitvoeringen van flacons, zal ook Primapack´s nieuwe verzegelbare snap-on flip-top dop te zien zijn.

primapack-logoIn de verpakkingsbranche is het aanbod van de welbekende standaard flip-top schroefdoppen vrij groot. Consumenten hechten bij aankoop van een product echter steeds meer waarde aan de zekerheid van een gegarandeerd ongeopende verpakking, met name bij farma- en foodproducten. Aangezien bij de huidige flip-top schroefdoppen deze garantie ontbreekt, heeft Primapack BV -specialist in kunststof verpakkingen- daarom in eigen beheer een nieuwe verzegelbare snap-on flip-top dop ontwikkeld.

Het resultaat is een prijsgunstige, lekvrije flip-top dop die niet meer van de hals van de flacon verwijderd kan worden, nadat deze er eenmaal is opgedrukt (snap-on). Verder kan de flip-top dop pas geopend worden, nadat er een verzegeling is verbroken. Kortom, deze nieuwe dop biedt optimale zekerheid voor het product.

Macropak 2010 – Stand A073

Kijk voor meer informatie op www.primapack.nl.