Home Nieuws Bedrijven en personen Prijs benadrukt focus van Ishida op ontwikkeling vaardigheden

Prijs benadrukt focus van Ishida op ontwikkeling vaardigheden

Een stagiaire van Ishida Europe is tweede geworden in de categorie ‘Eerstejaars stagiaire van het jaar' van de EEF Midlands Region Future Manufacturing Awards. Daniel Althorp, die in juli 2011 is begonnen bij Ishida, heeft honderden deelnemers verslagen van grote bedrijven, zoals Rolls Royce, Jaguar en Land Rover. De prijs is bedoeld voor de stagiaire die het meeste heeft gedaan om de kansen voor training en ontwikkeling te grijpen tijdens het eerste jaar van hun engineering of manufacturing stageprogramma.

Daniel Althorp maakt onderdeel uit van een Learning and Development programma dat onlangs bij Ishida Europe is geïntroduceerd. Onderdeel van het programma zijn een vier jaar durende stagiaireloopbaan (Apprentice) en een tweejarige graduate training. Verder richt het Learning and Development programma zich op het verder ontwikkelen van de vaardigheden en kennis van bestaand personeel.

Simon Cutler, Learning and Development manager van Ishida Europe: “Ishida heeft altijd het belang ingezien van training voor het success van ons bedrijf, maar we vinden het even belangrijk om te voldoen aan de eisen die komen vanuit de snel veranderende markten waarbinnen we werken. Onze nieuwe programma’s zijn aangepast aan de vraag van zowel het individu als het bedrijf. Hierdoor kunnen bestaande werknemers hun carrièredoelen bereiken en een goede omgeving creëren voor de ontwikkeling van nieuw talent.”

Zowel de Ishida Apprentice als de Graduate programma’s zijn ontwikkeld om een stevige basis te leggen in alle aspecten van het bedrijf en om mensen de kans te geven om een specifieke carrière of een specialisme te kiezen. Bestaande werknemers kunnen kiezen uit een aantal verschillende leermedia met verscheidene nieuwe leerprogramma’s. Een aantal programma’s is geaccrediteerd bij de relevante instituten, zoals het Institute of Leadership & Management.

“Effectieve training moet aanwezig zijn in de kern van iedere succesvolle onderneming, zelfs in economisch zware tijden”, zegt Graham Clements, managing director van Ishida Europe. “We zijn zeer trots op hetgeen Daniel in de korte tijd die hij bij ons is heeft bereikt. Verder zijn we net zo trots op het succes van ons nieuwe Learning and Development programma.”

Kijk voor meer informatie op www.ishidaeurope.com.