HomeNieuwsPresentatie gloednieuwe ontnester en traysealer Tramper Technology tijdens AnugaFoodtec

Presentatie gloednieuwe ontnester en traysealer Tramper Technology tijdens AnugaFoodtec

Al 25 jaar houdt Tramper Technology zich bezig met het ontwikkelen en produceren van technisch hoogwaardige verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelenverwerkende industrie. Bij Tramper kunt u terecht voor stand-alone machines tot en met complete projecten. En ook voor het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van specials deinst men niet terug. Voor begrippen als ontnesten, wegen, afvullen, verdelen, topsealen en dekselen levert Tramper Technology met zijn gamma aan machines naar eigen zeggen dé oplossing.

De machines maken hun belofte ruimschoots waar. Het zijn echte werkpaarden. Ingenieus, betrouwbaar en technisch onberispelijk. Ontwikkelen is ook vooruitzien en met gepaste trots presenteert Tramper op de Anuga Foodtec haar gloednieuwe ontnester, type D-3100 en traysealer, type S-460! Unieke producten in hun klasse. Als beursopstelling geïntegreerd in een lijn, maar uiteraard ook verkrijgbaar als stand-alone uitvoeringen. Zeer geschikt voor de vleesverwerkende industrie, maar uiteraard ook voor talloze andere producten, zoals bijvoorbeeld visproducten, een ideale verpakkingslijn!

Een eerste project bij een Nederlandse relatie van Tramper waarbij een standaard D-3100 en S-460 verwerkt werden in een op maat gemaakte lijn, is reeds een feit en mag zeer succesvol genoemd worden! Deze lijn is uitgerust voor het automatisch afvullen van gehakt. Dit gebeurt door middel van een tailor made inlegsysteem. Een combinatie die maximaal rendement oplevert!

De Tramper D-3100 is een compacte en robuuste ontnester waarmee trays, potten, emmers en deksels op hoge snelheid zijn te ontstapelen. Het ontnestbereik is maar liefst 1000 x 300 x 130 mm waardoor de capaciteit kan oplopen tot wel 300 verpakkingen per minuut! De servo-aandrijving garandeert een maximale flexibiliteit bij het ontnesten en draagt tevens bij aan een snelle omstelling naar een andere verpakkingshoogte. Omdat de formaatdelen uitgerust zijn als uitwisselbaar cassettesysteem is een zeer snelle omstelling naar een ander verpakkingsformaat mogelijk. Het gebruik van tooling is hiervoor niet nodig, hetgeen voor nog meer bedieningsgemak zorgt.

De Tramper traysealer, S-460, is net als de ontnester servogestuurd, heeft een ruim sealoppervlak 600 x 400 x 130 mm en een capaciteit tot 15 cycli per minuut. De machine staat bekend om haar eenvoudige bediening en uitstekende toegankelijkheid. De S-460 is geschikt voor 1-baans en 2-baans topseal toepassingen. De servogestuurde aandrijving maakt het verpakken van producten in vaste en vloeibare vorm mogelijk. De sealmachine is voorzien van uitwisselbare matrijzen. Deze kunnen met behulp van een formaatdeelwagen snel en eenvoudig verwisseld worden. Tevens is modulaire uitbreiding een belangrijk kenmerk van deze machine. Hierbij kan men denken aan een servogestuurd afvul- en verdeelsysteem of inlegsysteem.

Met een machine van Tramper is een continu en betrouwbaar productieproces gegarandeerd! Overtuig uzelf van de oerhollandse degelijkheid van de Tramper machines en bezoek de stand tijdens de ANUGA FoodTec 2012. Tramper showt haar producten in hal 6.1, standnr. E040/F041.

Kijk voor meer informatie op www.trampertechnology.nl of stuur een e-mail naar sales@ttbv.nl.