HomeLeveranciersEtiketteren en printenPresa en Solidan bundelen krachten in etiketteren en printen

Presa en Solidan bundelen krachten in etiketteren en printen

Met ingang van 1 april 2023 heeft Presa de Belgische firma Solidan overgenomen. Alle medewerkers gaan mee over en zullen het team van Presa verder versterken. Solidan biedt zijn klanten al jaren kwalitatief hoogstaande labelprinters, etiketteersystemen en print & apply-oplossingen van het merk CAB.

“Wij zijn enorm verheugd dat wij de kennis van Solidan en Presa kunnen samenvoegen. Door het bundelen van onze krachten breiden we ons productaanbod en onze expertise op het gebied van Labeling nog verder uit. De Solidan relaties kunnen blijven rekenen op een goede dienstverlening en krijgen daarnaast toegang tot het volledige assortiment van Presa op het gebied van Coding, Labeling, Packaging en Inspection”, aldus Presa.

Deze bedrijfsovername brengt voor klanten verder geen merkbare veranderingen met zich mee. Presa: “Wij blijven de vertrouwde partner voor al uw verpakkings- codeer- en etiketteervraagstukken en blijven vanzelfsprekend dezelfde service garanderen die onze klanten de afgelopen 40 jaar van ons gewend zijn.”

www.presa.com