Met als doel een verdere groei op de verpakkingsmarkt te bewerkstelligen en nieuwe markten te benaderen, is Presa in zee gegaan met GKS Packaging als distributeur voor hun verticale verpakkingsmachines in België en Luxemburg.

“De machines van GKS Packaging vervolledigen ons verpakkingsaanbod en bieden ons interessante, nieuwe kansen. Met ruim 35 jaar ervaring op gebied van verpakken, etiketteren en coderen kennen we intussen elke uitdaging en gaan we steeds op zoek naar de beste totaaloplossing voor onze klanten. Dankzij de machines van GKS Packaging kunnen we voortaan nog specifieker voldoen aan de verpakkingswensen van onze klanten, zowel in food als in non-food”, aldus algemeen directeur Bert-Jan Dijk.

GKS Packaging is opgericht in 2000 en heeft intussen dus bijna 20 jaar ervaring opgedaan in de sector van verticale verpakkingsmachines. Ze produceren zowel stand-alone machines als complete verpakkingslijnen, die telkens volledig uitgevoerd zijn in RVS. De machines zijn compact, flexibel inzetbaar en modulair opgebouwd. Opties en bijkomende componenten kunnen gaandeweg worden toegevoegd en als het ware meegroeien met de productielijn. Het wisselen van een willekeurige module vindt bovendien plaats in een handomdraai.

www.presa.com