HomeMachinesPrimair verpakkenPremier Fish verlaagt personeelskosten met lijnen van Velteko

Premier Fish verlaagt personeelskosten met lijnen van Velteko

Dankzij het veelzijdige ontwerp van de verticale verpakkingsmachine van Velteko heeft Premier Fish een hoogwaardige zakproductie gerealiseerd en – belangrijker nog – lagere arbeidskosten. De vereisten van Premier Fish waren namelijk om de personeelskosten te verlagen, het verpakken van vis in een zak te automatiseren, deze vervolgens in een doos te doen en deze af te sluiten met een deksel.

Velteko leverde vijf complete lijnen waaronder een Versatile-440 Step verticale verpakkingsmachine, een invoersysteem voor dozen en een uitvoersysteem voor gevulde dozen. Dankzij het nauwkeurige ontwerp van de machine werden de functionele test en alle bedrijfsparameters vervuld, met name de output van twaalf zakken per minuut.

De voordelen voor Premier Fish zijn besparing op verpakkingsmateriaal, verlaging van personeelskosten, verhoogde efficiëntie, eliminatie van handmatig proces en verbeterde kwaliteit van de verpakking. In de Benelux is VH Vertical Packaging al sinds 1999 de exclusieve importeur van Velteko.

www.vhnl.com