HomeMachinesInspecterenPrecia-Molen ziet wegen als het hart van de productie

Precia-Molen ziet wegen als het hart van de productie

De weegschaal, in welke vorm dan ook, is het hart van menig proces in de industrie. Een levensader die goed moet werken zodat het proces optimaal verloopt. Is dit niet het geval dan gaat dat al snel ten koste van de resultaten. Een fout in het recept, te weinig of juist teveel product per verpakking, heeft gevolgen voor de kwaliteit. Bovendien is het ook direct van invloed op de kosten en dus op het bedrijfsresultaat. Bij Precia-Molen zit het wegen in het bloed.

Innovatie

“Het is onze passie. Met onze kennis, ervaring en uitgebreide assortiment creëren we een weegoplossing voor iedere situatie en zorgen we er voor dat het productieproces een regelmatige hartslag heeft”, aldus het bedrijf. “Daarom is ons hart vol van innovatie. Uit onze ruime ervaring in het toepassen van weegsystemen en hun applicaties, vloeit een productrange voort die aan de steeds veranderende vraag voldoet.”

Kwaliteit

Het bedrijf focust op kwaliteit, waarbij betrouwbaarheid en nauwkeurigheid kernwaarden zijn. Het hele weegproces wordt grondig getest zodat het aan de CE-wetgeving en OIML-richtlijnen voldoet en aan de door het bedrijf gestelde hoge eisen.

Service

“Teams van gespecialiseerde engineers installeren de weegapparatuur en stellen het af zodat het voldoet aan de strengste normen. Onze service engineers zijn bovendien NMi erkende keurders en dus bevoegd de weegschalen te keuren en te verzegelen”, benadrukt Precia-Molen. En als hart van de productie, verdient het weegsysteem bovendien goed en preventief onderhoud. Een op maat gemaakte serviceovereenkomst van Precia-Molen zorgt ervoor dat de levensader optimaal blijft functioneren.

Kijk voor meer informatie op www.preciamolen.nl.