HomeMachinesInspecterenPrecia-Molen plaatst checkwegers voor verschillende doeleinden

Precia-Molen plaatst checkwegers voor verschillende doeleinden

Als gerenommeerd leverancier van industriële weegapparatuur, óók voor de verpakkingsindustrie en alle interne logistieke processen, is Precia-Molen gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken op het gebied van zowel statisch als dynamisch wegen. De afgelopen periode heeft Precia-Molen onder andere drie checkwegers voor verschillende doeleinden geplaatst.

Cabot Plastics

Checkweger in de kunststofindustrie bij Cabot Plastics te Pepinster (België). Met deze checkweger worden zakken met kunststof granulaten gecontroleerd op gewicht. Dit om te voorkomen dat niet voldoende gevulde zakken door gaan naar de export afdeling. Ook zorgt de CKW ervoor dat de vulmachine wordt gestopt indien zakken onvolledig of stuk zijn, dit om erger te voorkomen.

Aardappelhandel De Rop

Checkweger in de aardappelindustrie bij Aardappelhandel De Rop te Sint-Amands (België). Met deze Controleweger worden zakjes aardappelen gecontroleerd op inhoud. Zakjes die niet voldoende gevuld zijn worden uitgestoten.

Fuchs Lubricants

Checkweger in de petrochemische industrie bij Fuchs Lubricants te Lot (België). De CKW zorgt voor een extra controle op de vaatjes gevuld met vet. Zijn deze niet voldoende gevuld stopt de Controleweger en kan het vaatje terug gestuurd worden naar de vulmachine.

Kijk voor meer informatie op www.preciamolen.nl.