HomeNieuwsBedrijven en personenPrecia-Molen Nederland kijkt terug op bijzonder jaar

Precia-Molen Nederland kijkt terug op bijzonder jaar

Precia-Molen Nederland, gerenommeerd leverancier van industriële weegapparatuur, blikt terug op een bijzonder jaar in meerdere opzichten. Zo vierde het bedrijf dit jaar haar 150-jarig jubileum. “Nederland kent volgens het CBS 1.648.230 bedrijven. Ongeveer 500 daarvan bestaan al 150 jaar of langer. Wij zijn er erg trots op één van die 500 te zijn”, laat Precia-Molen weten.

“We hebben dit natuurlijk mede te danken aan alle mensen die zich hiervoor hebben ingezet en het vertrouwen dat klanten in ons hebben gehad”, vervolgt het bedrijf. Naast het jubileum was 2017 ook in zakelijk opzicht een goed jaar voor Precia-Molen. “Naar verwachting komt de omzet 10 procent hoger uit dan in 2016. Dit door zowel een groei in het aantal orders als ook door een toename van de geleverde diensten.”

Precia-Molen kreeg, net als veel andere bedrijven, ook te maken met het probleem om vacatures ingevuld te krijgen. Precia-Molen: “Vooral onze serviceafdeling had hiermee het afgelopen jaar te kampen. Gelukkig is momenteel ons team op sterkte zodat we weer kunnen voldoen aan de gewenste kwaliteit en snelheid van onze dienstverlening.”

“Anderhalve eeuw actief in het ‘weegvak’ toont aan dat wegen een belangrijke schakel is in onze samenleving. Betrouwbaar en goed wegen maakt dat klanten datgene krijgen wat ze kopen en leveranciers datgene afleveren wat ze verkopen. Daarmee staat de weegschaal in het midden en dient beide zijden van de balans. Dat was 150 jaar geleden zo en ook nu nog steeds.” Precia-Molen Nederland blijft zich in de toekomst dan ook inzetten om goede producten en diensten te leveren. “Wij hopen op basis daarvan u ook in 2018 weer te mogen begroeten”, sluit het bedrijf af.

Kijk voor meer informatie op www.preciamolen.nl.