HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Precia-Molen introduceert complete maar niet complexe weegconcepten

Precia-Molen introduceert complete maar niet complexe weegconcepten

Precia-Molen introduceert de nieuwe Ci serie compacte weegschalen, ontworpen op basis van jarenlange kennis en ervaring. Twee modellen die aan de gebruikerswensen in iedere bedrijfssector voldoen.

De Ci5 weegschaal is ontworpen voor eenvoudige toepassingen (wegen, tellen, dierweging) waarbij de nadruk ligt op gebruiks- en installatiegemak. Eenvoudig en snel. De Ci20 is een ergonomische weegschaal met een moderne gebruikersinterface voor professioneel gebruik in een industriële omgeving. Compleet maar niet complex.

Daarnaast is Precia-Molen als 150-jarige trots dat zij tijdens Empack een preview kunnen laten zien van een innovatieve weegindicator die binnenkort beschikbaar zal zijn. De i25 touch is een moderne, gebruikersvriendelijke indicator met touchscreen. Configureerbaar naar wens en op afstand te bedienen via bijvoorbeeld een smartphone of PC. Kortom, een bundeling van technologie!

Maar natuurlijk ontbreken op de stand van Precia-Molen ook de controlewegers niet dus voldoende reden om een kijkje te komen nemen. Precia-Molen ziet u graag voor een kopje koffie met wat lekkers, want wie jarig is trakteert!

Empack Den Bosch 201 7 – Stand G302

Kijk voor meer informatie op www.preciamolen.nl.