HomeNieuwsBedrijven en personenPouch-Up van Smurfit Kappa Bag-in-Box wint Worldstar Packaging Award

Pouch-Up van Smurfit Kappa Bag-in-Box wint Worldstar Packaging Award

De Pouch-Up van Smurfit Kappa Bag-in-Box heft onlangs de Worldstar Packaging Award 2011/2012 gewonnen in de categorie drankverpakkingen. In de Pouch-Up worden de succesvolle Mojito en Cosmopolitan cocktails van Manchester Drinks verpakt. Dit is niet de eerste prijs voor de Pouch-Up. Enige tijd geleden heeft de verpakking ook de Starpack en de Packaging Oscar gewonnen.

De Pouch-Up heeft gewonnen op basis van het aantrekkelijke ontwerp, de goede folie, het gebruiksgemak en de lage CO2-afdruk. De zak kan volledig bedrukt worden op hoge resolutie en is verkrijgbaar in 1,5 liter en 3 liter formaat. De innovatieve folie en de Vitop compact tap houden zuurstof goed tegen en verzekeren hiermee een goede kwaliteit en lange houdbaarheid na opening van de verpakking.

De jury van de Worldstar Packaging Awards bestond dit jaar uit 23 vertegenwoordigers van de World Packaging Organisation. Deze jury heeft 243 producten uit 32 landen in zeven categorieën beoordeeld. De jury vergeleek de geregistreerde producten met andere, vergelijkbare, verpakkingen op de markt en beloonde de producten die beter presteerden of innovatief waren met prijzen.

Kijk voor meer informatie op www.smurfitkappa.com.