Home Machines Etiketteren en printen Positieve ervaringen van collega’s doet Commandeur Eko Vlees kiezen voor Espera

Positieve ervaringen van collega’s doet Commandeur Eko Vlees kiezen voor Espera

Commandeur Eko Vlees heeft sinds de start in 2000 een flinke groei doorgemaakt. Door deze groei was het op een gegeven moment niet meer efficiënt om alle verpakkingen met biologisch vlees en biologische vleeswaren handmatig te wegen en te voorzien van een etiket. Daarom ging Commandeur Eko Vlees te rade bij collega-bedrijven en kwam zodoende al snel in gesprek met Espera. “De keuze was vervolgens snel gemaakt”, weet Sandra Commandeur van Commandeur Eko Vlees.

Ongeveer een jaar geleden nam Commandeur Eko Vlees een ES5911 en ES1101 van Espera in gebruik voor het wegen en uitprijzen van trays met een bovenetiket, onderetiket en indien gewenst een reclame-etiket. “De voornaamste redenen om voor Espera te kiezen waren enerzijds de goede ervaringen van collega-bedrijven en anderzijds de bereidheid van Espera voor het leveren van een stuk maatwerk. We werken namelijk met speciaal voor ons ontworpen weegsoftware en dat bleek vrijwel niet te koppelen, maar dankzij een stuk maatwerk wel met de machine van Espera”, vertelt Jan Borst van Commandeur Eko Vlees.

Commandeur Eko Vlees levert sinds 2000 biologisch vlees en biologische vleeswaren. Hierbij beheerst Commandeur Eko Vlees de volledige keten. “We kopen koeien in bij de boeren. Het slachten, uitbenen, portioneren en verpakken doen we vervolgens volledig in eigen beheer”, legt Sandra Commandeur uit. De consumentenverpakkingen met producten van Commandeur Eko Vlees vinden vervolgens hun afzet via de detailhandel en de retail.

Espera staat voor innovatief uitprijzen en etiketteren. Espera ontwikkelt en levert op maat gemaakte machines: van eenvoudige handmatig bediende etiketteermachines tot geheel volautomatische weeg-/uitprijsmachines. “Met een team van twintig mensen leveren we machines, onderdelen en service aan met name verpakkers van verse levensmiddelen als vlees, vleeswaren, kip, vis, kaas, maaltijden, groente en fruit”, aldus Jan Zwaan van Espera-Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.espera.com of stuur een e-mail naar espera@espera.nl.