HomeNieuwsBeurzen en evenementenPop-up show van vijf samenwerkende specialisten smaakt naar meer

Pop-up show van vijf samenwerkende specialisten smaakt naar meer

Speciaal voor genodigden demonstreerden VH Vertical Packaging, Hellings Machinebouw, Roosjen, Multipond en Somic Verpakkingsmachines hun weeg-, verpakkings- en end-of-line inspectietechnologie van 21 tot en met 24 juni in Antwerpen. Aan de kade van de Schelde gelegen showroom van Roosjen werden de bezoekers getrakteerd op live cooking, een inspirerend uitzicht en een werkende opstelling met de laatste technologieën voor het wegen, doseren, verpakken, controleren en casepacken van winegums.

Freek Jacobs namens VH Vertical Packaging legt uit: “Uiteraard kan deze opstelling nog heel veel andere food producten aan, maar de winegums geven een goed en kleurrijk beeld van wat wij als onafhankelijke specialisten samen kunnen. Ervaring leert dat een werkende opstelling klanten veel beter inspireert voor het verder automatiseren van hun verpakkingslijn. We kregen directe en hele goede vragen en konden zelf ook de nieuwigheden en de werking beter overbrengen.”

Lykle Roosjen vult aan: “Elke aanwezige machineleverancier werkt steeds weer met andere partijen samen in een project. De synergie van deze samenstelling maakt dit project uniek en waardevol. Zowel voor de klant als voor ons als leveranciers. De klant ziet dat er geen handen meer aan te pas komen en dat verpakken sneller, efficiënter en/of duurzamer kan worden bij specialisten in de verschillende fase van het verpakkingsproces. Als leveranciers hebben we ons kunnen presenteren aan elkaars netwerk als perfect aansluitende systemen. We hebben hier veel plezier gehad en allemaal vervolgafspraken uit gehaald. Dat smaakt naar meer. Bij de evaluatie staat een volgende editie zeker op de agenda.”

www.vhnl.com