Home Nieuws Materialen Pont Packaging presenteert nieuwe doppen met reliëfs en prints

Pont Packaging presenteert nieuwe doppen met reliëfs en prints

Pont presenteert met trots zijn nieuwe print- en reliëfoplossing voor de metallic doppen CT38 en CT45. “Met deze nieuwe metallic doppen kunt u vanaf nu nog persoonlijker communiceren naar uw klanten toe. Ja, we bieden graag diensten aan die een echte meerwaarde hebben voor onze klanten, en al helemaal omdat die oplossingen al verkrijgbaar zijn vanaf 50.000 stuks per order. En de kers op de taart: de bewerkingskosten zijn zo laag dat deze branding-oplossing eigenlijk een no-brainer is.”

De doppen met reliëf of print zijn verkrijgbaar met een PS22-binnenliner of een IHS-liner, beide in het zilver. “Deze liners zorgen voor een perfecte productintegriteit en een goede verzegeling die door klanten zeer wordt gewaardeerd. Het resultaat: een comfortabele en veilige gebruikservaring.”

De metallic doppen zijn te gebruiken op de standaard kunststof verpakkingen en op de glazen potten CT38 en CT45. “Dat betekent dat u uw bestaande primaire verpakkingen niet hoeft te vervangen. Of u nu onze Petpackers, onze Roundpackers of een andere CT38- of CT45-oplossing gebruikt, u kunt nu alvast gaan nadenken over het design van uw doppen met reliëf of print. De doppen zijn verkrijgbaar in een zilver- en een goudkleurige versie en we zijn ervan overtuigd dat u ze net zo mooi zult vinden als wij.”

www.ponteurope.com