HomeNieuwsBedrijven en personenPont Packaging kondigt lancering van gloednieuwe website aan

Pont Packaging kondigt lancering van gloednieuwe website aan

Pont Packaging is trots de lancering aan te kondigen van haar gloednieuwe website. Deze nieuwe site is volledig opnieuw ontworpen en gereorganiseerd rond de drie belangrijkste pijlers: glas- en kunststof verpakkingsoplossingen, verpakkingsdiensten en logistiek. De duidelijke structuur van deze site biedt u een snelle en eenvoudige navigatie naar de oplossingen die u zoekt. Met nieuwe zoekfilters vindt u met een paar klikken het gewenste product en kunnen gratis monsters aangevraagd worden om ze te testen.

Daarnaast vindt u alle adressen van Europese kantoren, de lijst met beurzen waaraan Pont Packaging zal deelnemen en het laatste nieuws van het bedrijf. Pont Packaging hoopt dat deze nieuwe tool nuttig zal zijn en uw zoektocht naar verpakkingsoplossingen zal vergemakkelijken.

Pont Packaging is onderdeel van de Pont Europe groep, een bekende speler in de glas en kunststof verpakkingsmarkt, evenals voor accessoires. Sinds 1906 is Pont gestaag gegroeid en is een vertrouwde partner voor de sectoren voeding & drankensportvoeding & vitamineschemiefarmacie en persoonlijke verzorging. Pont heeft ook expertise in de ontwikkeling van specifieke oplossingen voor plastic verpakkingen, zoals PET en HDPE, of glas, zoals extra vuursteen en amber. Mocht u er de voorkeur aan geven één van de bestaande producten aan te passen, neem dan gerust contact op met het bedrijf om samen te zoeken naar de verpakkingsoplossing die bij u past.

www.ponteurope.com