HomeNieuwsBedrijven en personenPolymer Logistics on the move

Polymer Logistics on the move

polymer-logoOnlangs is de eerste Polymer Logistics vrachtauto bij Wouters Transport in gebruik genomen. Wouters Transport gevestigd in het Brabantse Rijen is generaties een begrip in de wereld van Transport en Logistiek en is uitgegroeid tot een betrouwbare en complete logistieke dienstverlener voor de Europese markt, met de havens Rotterdam en Antwerpen binnen handbereik.

Wouters Transport biedt een compleet pakket aan logistieke – en V.A.L.- diensten in eigen beheer en werkt voor opdrachtgevers in Nederland en elders in Europa en regelt het vervoer naar klanten in de Benelux, Engeland, Frankrijk en Duitsland. Geert Wouters is, als derde generatie, sinds 1998 eigenaar van het bedrijf.

In datzelfde hart van Brabant ligt Polymer Logistics, specialist op het gebied van retail ready packaging. De inklapbare kunststof boxen en klapkratten hebben uiteraard de functie van verpakking, maar zijn tevens een aantrekkelijke display op de winkelvloer.

De boxen, klapkratten, pallets en dolly’s zijn bij Polymer Logistics te koop, maar kunnen ook als poolproduct worden ingezet. Hierbij neemt Polymer Logistics het volledige logistieke traject uit handen van een klant en uiteraard ook de reiniging en eventuele reparatie. Een groot voordeel is dat de klanten grote schommelingen in aantallen kunnen bieden aan hun klanten.

Voor de snelheid en flexibiteit van haar transporten heeft Polymer Logistics al jarenlang een betrouwbare en zeer actieve partner in Wouters Transport. Deze samenwerking is nu ook duidelijk zichtbaar geworden in de eerste Wouters vrachtauto met Polymer Logistics dekzeil. Beide bedrijven blijven samenwerken aan een hoog serviceniveau en klantgerichtheid! U komt ze tegen in heel Europa!

polymer-vrachtwagen

Kijk voor meer informatie op www.polymerlogistics.com.