Home Nieuws Pimp-up je verpakking met PET Power

Pimp-up je verpakking met PET Power

PET Power is al jaren bezig met het verkennen van alle mogelijkheden op het gebied van PET-verpakkingen. Onze laatste aanwinsten zijn twee PET-wagens: een 4×4 terreinwagen (715ml) en een minibusje (725ml). Met deze verrassende modellen willen we nogmaals laten zien wat de bijna onbegrensde mogelijkheden van PET zijn. Beide modellen worden geproduceerd met een 63 RTS nek finish. Bij de 4×4 terreinwagen zit de dop aan de achterkant van de wagen en met een passend label kan die worden vormgegeven als een reservewiel. Vanuit deze 63 RTS nek kunnen we bijna iedere gewenste vorm tekenen en produceren.

Wederom een uitbreiding

PET Power voegt een nieuwe knijpbare ovale fles toe aan haar standaard assortiment PET flessen en potten. Deze Squeezy Honey 180ml oogt compact en is met zijn 102mm hoogte een kleine verschijning op het schap. Toch wordt de hoogte gecompenseerd door zijn brede voorzijde en de combinatie van verschillende vormen. De fles heeft een rechte voorzijde die prima als presenteervlak gebruikt kan worden en aan de beide zijkanten lopen honingraten. De fles wordt geproduceerd met de zeer gangbare nek finish 38SP400 en kan hierdoor met veel standaard doseer sluitingen worden gecombineerd.

Nieuwe flip-top doseersluiting met IHS-liner

PET Power breidt haar standaard assortiment sluitingen weer uit met een functionele flip-top sluiting voor onze 82 mm PET potten. Deze speciale sluiting heeft een klepje aan de bovenzijde van de dop met daaronder een doseer gat. De dop kan geleverd worden met of zonder een Inductie Heat Seal (IHS liner), waardoor de gebruiker de zekerheid heeft de eerste gebruiker te zijn. De kleur wordt geleverd in een aantal standaardkleuren, maar elke kleurvariant is mogelijk bij een bepaalde MOQ.

Sharp Cylindrical

PET Power breidt de zeer populaire Sharp Cylindrical verder uit. De familie wordt uitgebreid met een 750ml en een 500ml en bestaat nu uit totaal tien verschillende inhoudsmaten. Met deze uitbreiding maken we de familie compleet en kan hij door onze klanten als serie met verschillende inhoudsmaten worden gebruikt. De strakke cilindrische vorm in combinatie met de rechte hals, geeft deze modellen de kenmerkende en geliefde uitstraling. Beide nieuwe modellen worden geproduceerd met de zeer gangbare 28SP410 neck finish en zijn hierdoor eenvoudig te combineren met veel standaardsluitingen en -pompjes.

Kijk voor meer informatie op www.petpower.eu of stuur een e-mail naar info@petpower.eu.