HomeNieuwsBedrijven en personenPieter Hannessen van Nedpack genomineerd voor ondernemersprijs

Pieter Hannessen van Nedpack genomineerd voor ondernemersprijs

nedpack-pieter-hannessen

Pieter Hannessen (rechts op foto) is als directeur/eigenaar van Nedpack één van de genomineerden voor de titel Ondernemer van het Jaar gemeente Harderwijk. Nedpack is als fabrikant van productliften en palletiseermachines samen met nog twee andere bedrijven genomineerd in de categorie Industrie/Dienstverlening. Op maandagavond 18 april wordt tijdens het Business Event van de gemeente Harderwijk bekend gemaakt of Pieter Hannessen daadwerkelijk wordt gekozen tot Ondernemer van het Jaar.

nedpack-logoNedpack trekt momenteel wereldwijd de aandacht met zijn unieke productlift Prorunner mk5. Dankzij een voortdurende doorontwikkeling van deze machine is een productlift ontstaan die dankzij het modulaire ontwerp veelzijdig is, gemakkelijk te onderhouden is en bovendien voordelig geprijsd is. Klanten uit de hele wereld bestellen nu de Prorunner mk5 om de machine toe te passen in hun productie- of verpakkingslijnen of opslag- en orderverzamelsystemen.

Ondernemer van het Jaar

Mede dankzij dit succes is Pieter Hannessen na een zorgvuldig uitgevoerde selectieprocedure door een speciaal samengestelde jury onder leiding van notaris Erik de Jonge voorgedragen voor de titel Ondernemer van het Jaar gemeente Harderwijk. Nedpack is genomineerd voor de categorie Industrie / Dienstverlening. In totaal zijn negen bedrijven genomineerd, ook voor de categorieën MKB / Detailhandel en Jonge Ondernemer. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het Business Event op maandagavond 18 april in het Van der Valk hotel in Harderwijk in aanwezigheid van de burgemeester en wethouders van de gemeente Harderwijk. Deze feestelijke avond staat onder leiding van presentator Humberto Tan. Hoofdsponsor van het evenement is de Rabobank en BimoBouw.

Eerdere prijzen

Nedpack heeft op 25 mei 2005 al eens de Metaalunie StrategieAward ontvangen voor metaalbedrijf met de beste strategie. Uit handen van Nout Wellink, president van de Nederlandsche Bank, kreeg het bedrijf de Award en een cheque van 5000 euro. Op 6 januari 2006 ontving algemeen directeur Pieter Hannessen van Nedpack al eens de Linnaeuspanning. Deze penning is tijdens de gecombineerde nieuwjaarsbijeenkomst van het regionale bedrijfsleven op de Noordwest-Veluwe, diverse bedrijvenkringen, Kamer van Koophandel, VNO-NCW en de Maatschappij voor Nijverheid en Handel uitgereikt omdat Hannessen zich als bijzondere ondernemer manifesteert en daarmee de vitaliteit van de regio bewijst.

Kijk voor meer informatie op www.nedpack.com.