HomeNieuwsPhi-Pack introduceert Mondini topsealmachine

Phi-Pack introduceert Mondini topsealmachine

De AGF-markt vraagt in toenemende mate om topsealverpakkingen. Een verbeterde presentatie en logistieke voordelen spelen hierbij een grote rol, terwijl in veel gevallen ook kostenreducties mogelijk zijn. Mondini speelt in op deze trend met de nieuwe SF-machine, de eerste topsealer die specifiek is ontwikkelt met het oog op de AGF-markt. Vooral producten die nu zijn verpakt op schaal in flowpack, strechfilm of met deksel kunnen profiteren van een efficiënte topsealverpakking. Onder meer zachtfruit, champignons, tros- en cherrytomaten, verse kruiden en diverse voorverpakte groenten vormen de voornaamste doelmarkten.

Het ontwerp van de nieuwe machine is gericht op integratie in bestaande verpakkingslijnen, zonder concessies te doen aan de layout, werkwijze en snelheid. Er is natuurlijk rekening gehouden met onregelmatige schalenaanvoer, kwetsbare verpakkingen en producten, alsmede aansluiting op bestaande (band)systemen.

Op basis van betrouwbare, verder geoptimaliseerde techniek is een machine ontwikkeld die probleemloos in iedere lijn geïmplementeerd kan worden. Door zijn zeer scherpe prijsstelling kan een investering in deze technologie bovendien snel terugverdient worden, iets dat in het verleden nog wel eens een struikelblok kon vormen bij omschakeling naar topseal.

Als Nederlandse agent zal Phi-Pack BV de nieuwe Mondini SF introduceren op Freshtec Rotterdam, waar deze naast andere noviteiten in levende lijve te zien zal zijn.

Voor meer informatie:
Walter ten Bruggencate
Phi-Pack
T (013) 631 63 02
www.phi-pack.nl
sales@phi-pack.nl