HomeNieuwsBedrijven en personenPhi Equipment neemt deel aan grootste catamaranwedstrijd ter wereld

Phi Equipment neemt deel aan grootste catamaranwedstrijd ter wereld

phi-equipment-boot

In het weekend van 25 en 26 juni zullen twee Zeeuwse zeilers starten in de grootste catamaranwedstrijd ter wereld: Het rondje rond Texel. Dit jaar strijden er weer veel catamarans op de wateren rondom Texel om de eer met als doel zo snel mogelijk om het eiland Texel heen te varen. Het onvoorspelbare weer in combinatie met het enorme aantal zeilers maakt dit een internationaal, groots en spectaculair evenement.

phi-equipment-logo-2016“Het zeilen zit ons Zeeuwen in het bloed en al meer dan twintig jaar varen we samen in de Zeeuwse Wateren met onze Phi Equipment Nacra F18. Al vele edities hebben we helaas voorbij laten gaan, maar dit jaar gaan we van start waarbij we ondersteund worden door een aantal Zeeuwse ondernemers met een warm hart voor watersport”, laat Edwin Walhout van Phi-Equipment desgevraagd weten.

Vanaf thuisbasis Kortgene is met een toegewijd team veel tijd besteed aan het tunen en perfectioneren van de boot. Edwin Walhout: “De boot is optimaal getuned en inmiddels beplakt met stikkers van de supporters. Phi Equipment ondersteunt het team bij dit bijzondere evenement en verzorgt het organiseren van de tocht. Dit past bij diensten we aanbieden, namelijk het snel en efficiënt organiseren van projecten en het tunen van productiebedrijven zowel in cosmetica, food als pharma.”

Kijk voor meer informatie op www.phi-equipmentservices.com.